Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szereplők

Naruto Uzumaki: A történet főhőse, a 7-es csapat egyik tagja, benne él a kilencfarkú róka (Kyubi démon). Az elején mindenki utálja, de a történet folyatásával kezdik megszeretni őt. Riválisa Sasuke Uchiha. Álma, hogy Hokage legyen.

Sasuke Uchiha: A 7-es csapat egyik tagja, gyerekkorában a testvére (Itachi Uchiha) kiírtotta a klánját (Uchiha klán) ezért bosszút esküdött ellene. Sajnos annyira akart erőt gyűjteni, hogy átállt Orochimaru oldalára. Riválisa Naruto Uzumaki.

Itachi Uchiha: Sasuke Uchiha testvére, az Akatsuki tagja, azt a feladatot kapta, hogy társával, Hoshigaki Kisame-val szerezzék meg a Naruto-ban lévő Kyubi démont.

Hoshigaki Kisame: A rejtett köd falu hét nindzsavezérének egyike, azt a feladatot kapta, hogy társával, Uchiha Itachi-val szerezzék meg a Naruto-ban lévő Kyubi démont.

Orochimaru: Konoha három legendás Sannin-jának egyike, a rejtett hang falu alapítója. Érdekesség:Orochimaru-t akarták választani a 4. Hokage-nak, de mivel Yondaime kapta ezt a címet, elhagyta Konoha-t, de előtte megtanult egy Jutsu-t, amitől egyik testből a másikba vándorolhat, tehát hallhatatlan lehet, gyakran keres olyan testeket, akiknek van vérvonal képességük (pl: Sasuke Uchiha, vagy Kimimaro). Orochimaru egy ideig az Akatsuki tagja volt, de elhagyta őket, mert irigy volt Itachi-ra, és nemsokkal ezután alapította meg a Hang rejtett falvát.

Kabuto: Orochimaru szolgája, Konoha-i nindzsának álcázza magát, de miután a Chuunin vizsgán megtámadják Konoha-t, el kell menekülnie.

Kimimaro: Orochimaru egyik szolgája, sokáig az ő testét akarta használni, mert volt vérvonal képessége (a csontjaiban lévő A-vitamint képes volt megsokszorozni, így ki tudta venni őket a testéből, anélkül, hogy kevesebb csontja legyen) de aztán kezdett legyengülni a teste, és így Sasuke-t választotta. Az Akimichi klán tagja.

 

Anko: A Chuunin vizsga 2. fordulójának felügyelője. Kölyökkorában Orochimaru segédje volt, de Orochimaru-nak nem kellett ezért elhagyta, és kitörölte az emlékezetét, ezért Anko-nak sok rémálma van.

Hatake Kakashi: a 7-es csapat vezető Jounin-ja, egy igen erős ember (vérvonal képessége a Sharingan, ezt Uchiha Obito adja neki oda mielőtt meghalna) riválisa pedig Gai Sensei.

Yamanaka Ino: A Yamanaka klán tagja, Nara Shikamaru és Akimichi Chouji-val került a 9-es csapatba. Riválisa Sakura.

Haruno Sakura: A 7-es csapat tagja, riválisa Yamanaka Ino.

Gai Sensei: A 10-es csapat vezetője, Kakashi riválisa (elég vicces egy figura:)).

Rock Lee: A 10-es csapat egyik tagja, Hyuuga Neji riválisa (mivel nem nagyon ért a Ninjutsu-hoz és a Genjutsu-hoz, Lee minden erejéből a Taijutsu-ra koncentrál.

Gaara: A rejtett homok falu tagja, az ottani Kazekage (akit Orochimaru megöl) fia, belé van elzárva az egyfarkú démon (Shukaku).

3. Hokage (Sarutobi): Orochimaru mestere volt, sajnos a Chuunin vizsgán Orochimaru megöli. Konohamaru nagyapja.

Konohamaru: A 3. Hokage unokája, Naruto barátja.

Umino Iruka: Naruto régi tanára. Nagyon kedves Naruto-hoz, pedig az ő testében elzárt kilencfarkú démon ölte meg a szüleit.

4. Hokage (Yondaime): Ő zárta el a kilencfarkú rókát Naruto testébe. Hősként ünneplik Konoha-ban.

 

Tenten: A 10-es csapat tagja. Harcoknál tekercseket szokott elővenni, és azokból idéz fegyvereket.

Neji Hyuuga: A Hyuuga klán mellékágának tagja. Nagyon tehetséges, de utálja a Hyuuga klán főágát, mert azt hiszi, hogy ők ölték meg az apját (később, miután a Naruto-val vívott harcot elveszti, megtudja mi az igazság). Riválisa Rock Lee.

Inuzuka Kiba: Az Inuzuka klán tagja. Ő a 8-as csapatba került Hinata Hyuuga-val és Aburame Shino-val. Kutyájával Akamaru-val szokott küzdeni.

Akamaru: Kiba kutyája, és egyben segédje a harcoknál.

Hinata Hyuuga: A Hyuuga klán főágának  tagja. Ő a 8-as csapatba került Inuzuka Kiba-val és Aburame Shino-val.

Aburame Shino: Az Aburame klán tagja. Érdekesség: bogarak vannak a testében, és azoknak tud parancsolni.

 

Dosu Kinuta: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Zaku Abumi: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Kin Tsuchi: A Chuunin vvizsgán a hang rejtett falvából jött nindzsa. Orochimaru-tól azt a feladatot kapta, hogy ölje meg Sasuke-t.

Nara Shikamaru: A Nara klán tagja. A 9-es csapatba került, Akimichi Chouji-val, és Yamanaka Ino-val. Nagyon lusta gyerek, de hatalmas IQ-ja van (200-as IQ).

Akimichi Chouji: Egy rendkívül kövér gyerek, a 9-es csapat tagja, Shikamaru legjobb barátja. Rendkívül dühös lesz, ha valaki kövérnek nevezi.

Kankuro: Gaara, és Temari csapattársa. A chakra-jával szokta irányítani a bábuját, Karasu-t.

Temari: Gaara, és Kankuro csapattársa. Hatalmas legyezőjével rendkívül erős szelet szokott csinálni.

Ibiki Morino: A Chuunin vizsga egyik felügyelője. Testvére Morino Idate (ő csak 3-4 részben van bennt, úgyhogy nem jellemezném).

Kamizuki Izumo: Az egyik nindzsa, aki figyel a geninekre a Chuunin vizsga idején. Általában barátjával, Hagane Kotetsu-val szokott lenni.

Gekkou Hayate: A Chuunin vizsga 3. fordulójának vezető bírója volt az előharcoknál, de mielőtt elkezdődhetett volna a főpróba, megölték.

Hagane Kotetsu: Az egyik nindzsa, aki figyel a geninekre a Chuunin vizsga idején. Általában barátjával, Kamizuki Izumo-val szokott lenni.

Tsunade: Konoha három legendás Sannin-jának egyike. Ő lesz az 5. Hokage, miután a 3. Hokage meghal.

Shizune: Tsunade segédje. Tsunade megtanította neki a gyógyítást. Általában mérgezett tűkkel támad.

Jiraiya: Konoha három legendás Sannin-jának egyike. Ő tanította meg Naruto-nak a Kuchiyose no jutsu-t és, hogy hogyan használja a kilencfarkú démon erejét.

Asuma Sensei: A 9-es csapat vezető Jounin-ja.

Kurenai Sensei: A 8-as csapat vezető Jounin-ja.

Genma: Miután Hayate meghalt, ő lett a főbíró a Chuunin vizsga 3. fordulójának főpróbáján.

Deidara: Az akatsuki tagja. Ő és társa, Sasori kapták el a Gaaraban rejtőző Shukakut. A kezén lévő szájakba valami furcsa anyagot (Agyagot) adagol, amikből aztán különböző formájú dolgokat gyárt, ezeket életre kelti, majd felrobbantja őket. Deidera szerint a robbantás művészet. Mindkét kezét elvesztette csata közben, az egyiket Gaara, a másikat Kakashi szedte le. Később Kakuzu az egyiket visszaoperálta. Sasori halála után Tobi lett a partnere.

Momochi Zabuza: A történet elején az egyik küldetésben ő támadta meg Naruto-t és társait.

Haku: Zabuza társa volt. Kakashi ölte meg véletlenül.

Yashamaru: Gaara nagybátyja volt, de Gaara megölte, mert Yashamaru-t lefizette a Kazekage, hogy ölje meg Gaara-t.

Tayuya: A hang ötösének egyik tagja. Temari ölte meg.

Sakon és Ukon: A hang ötösének tagjai (igazából egy embert érnek, mert testvérek, és egymás testében élnek.

Sasori: Sasori (jelentése skorpió) Deidaraval jöttek a rejtett Kőből. Sasori legendás bábhasználó és készítő, 20 évvel a széria kezdete előtt hagyta el a Rejtett Homok faluját. A saját testének egy részét átalakította bábbá, ám némi vért és húst meghagyott saját testéből, ezeket egy ládában őrzi. A "hitokugutsu" metódust használja, hogy az embereket bábbá változtassa miközben azok még élnek, elérve ezzel azt hogy használni tudja a technikájukat még a haláluk előtt. Az Akatsuki tagja.

Rokushou Aoi: Az egyik küldetésben (ahol Naruto-nak Sasuke-nak és Sakura-nak Morino Idate-t kellett védelmezniük) az ellenfél által lefizetett Jounin. Naruto ölte meg a Rasengan-al.

Uchiha Obito: Az Uchiha klán tagja. Egy sziklaomlás végzett vele, de mielőtt meghalt volna, Kakashinak adta a Sharingan-ját.

 

Zetsu:  Zetsu egy elég furcsa megjelenésű "Ember". A teste egyik része világos, a másik teljesen sötét. Ezen kívül egészen érdekes "virág feje" is van. Egyedül utazott el, megnézni Sasuke és Naruto harcát. Az Akatsuki tagja.

Kakuzu: Missing-nin a Vízesés országából. Ő és társa Hidan szerezte be a két farkú macska démont. Fejvadász volt régebben, ám még mostanság is beszünteti az Akatsuki-s munkásságát egy kis vadászatért. A teste össze van fűzve egy fura kaccsal, amivel kiszedi halott ellenségei szívét, és magába rak. Ez garantál neki elementáris védelmet. Közeli kapcsolatban van a vízzel, de ugyanúgy a tűzzel, széllel, földdel és villámmal is.

Hidan: Hidan egy hosszú kaszát hord magával, ő a leglassabban támadó a csapatban. Sok eddig ismeretlen országban megfordult már. Ő és társa Kakuzu fogták el a kétfarkú macskadémont. Hidan egy gonosz isten vallását gyakorolja, aminek a neve Jashin. Ez a vallás a káoszt és a halált szereti, Hidan majdhogynem halhatatlan, túlélte a lefejezését is. Az Akatsuki tagja.

Tobi: Zetsu által került be a az Akatsuki-ba, miután Sasori meghalt.