Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


történet

_naruto_wallpapers_sakura-_kakashi-_naruto-_sasuke-_itachi-_tsunade-_gaara.jpg

12 évvel ezelőtt egy kilencfarkú rókadémon támadta meg konohát.De a negyedik hokage bezárta egy újszülött gyermek testébe.Ez a fiú Uzumaki Naruto volt történetünk főhőse.Kerülték őt mert mindenki félt tőle.Naruto nagyon rossz tanuló volt ezért csínyekkel hívta fel magára a figyelmet.De mikor ninja lett barátai lettek Sakura és Sasuke.A 7-es csapatba került Kakashi Sensei-hez Sakurával és Sasukéval eggyütt.Az elsö küldetésüket a hullámok fölgyén Végezték el elkelet kisérniük és meg védeniük tasumat(hidépitö). De felbukant momochi zabuza és társa haku. Mikora visza értek konohába már nagyon közeledet a chounin vizsga. Mind a 3man jelentkeztek és sikerült is bejutniuk de aztán volt a selejtezö És itt kiesett sakura de még mindig velük maradt. Narutonak neji Hyuga elenkelet harcolni le is gyözte de nem lett chounin! Sasuke sem leett csak a lusta makacs Shikamaru Nara. A történet ugy folytatodik hogy garra-ból kijön az Ichibi és naruto,sasuke Küzd elene a végén sikerült legyöznijük a gonosz démont igy garra visza nyerte az emberi alakját!Mikor legyözték utána egy pár részel megjelent kisame és itachi hogy narutot elfogják! De szerencsére yiaria ott volt és megvédte!És sasuket meg jol szétverték!  
narusasuhurt.gifnarutoanimated32.gif
Naruto shippuden történet végig:
2,5 Év telt el azota hogy naruto elhagyta konohát.Miután vissza tért mindenki nagyon örült.Megint kakashi val kellet küzdenie de sakuraval.Hosszú csata után elis veték.Utána uj csapat társa lett,Kakashi sensei.
Közben nagy bajok történtek az akatsuki megtámadta a HOMOK-ban rejtöző országot.Deidara elfogta garat(Kazekage)[SzélÁrnyék].Kiszivták belöle a démont.De nagy gond lett mert meghalt.
Narutoék oda értek megölték sasorit(de késöb vissza tér) és deidaranak levágták a másik kezét.Choji nagyi és naruto felélesztette garrat.Mindenki hazament.Otthon naruto keresgélt embereket sasuke vissza hozásáért.De senki sem jött,végül Sai ment vele meg sakura.De csatlakozott Yamato-is. Majd Sasukét nem sikerült visszahozni ezért visszamentek a faluba. Mindig csak Sasukét próbálták keresni, de mindig kudarcba fulladt a terv. Majd később Naruto megküzdött Peinnel, és le is győzte a kyubi segítségével. Naruto lett a falu hőse. sasuke meg ölte danzout konoha hokagéját. Naruto elbeszélgetett sasukével, és meg küzdenek majd. narutoék visszamentek a faluba, és narutot fordított idézéssel a béka- böcs--höz vezették.

131125883300.jpg

 

 

 

 

 

 

A bölcs azt jósolta narutonak, hogy találkozni fog egy polippal. majd visszakülte konohába.  konohába kiirdették a nagy sinobi háború kezdetét. narutonak meg kell majd küzdenie sasukével.